Min zeven ijs & Patisserie bakselsChocolade in notenMin zeven ijs & patisserie buis

Mogelijkheden

Roomijs en sorbets

Dat ijs lekker is, is niets nieuws. Dat ingekocht ijs lekker is, is zeldzaam. Laat Min Zeven IJs & Patisserie u verrassen. Zonder kleur of smaakversterker, geheel naar uw wensen zonder moeilijke voorwaarden.

 

Desserts

Mousse, creme, parfait, cheesecake in de gewenste vorm en afwerking is ons specialisme. Geen standaard assortiment, wel alles in huis om aan uw wensen te voldoen. Wij voelen ons niet te groot voor kleine opdrachten en wij zijn niet te klein voor grote!

Desssert Buffet taarten & Miserabele

Een keur aan diverse technieken en smaken, een compleet geheel voor een verzorgd en geslaagd dessertbuffet.

Macarons:

Glanzend van buiten, krokant en zacht ineen. Vele smaken en formaten binnenkort in productie!

Bladerdeeg:

Zo klassiek zo lekker. Een van de meest hoogstaande technieken van de patisserie. Als arrivé zoutje, voor bij de borrel, bij een gerecht of dessert is bladerdeeg een veelzijdig product om in de keuken mee te werken. Neutraal, kerry en paprikabladerdeeg staan voor u klaar en indien gewenst kunnen wij uw smaak produceren.

Koekdegen.

Met een vers koekje onderstreep je kwaliteit. Met de minste handeling serveert u een vers koekje bij de koffie of dessert. De deegsoorten worden met de grootste precisie aangeleverd, klaar om de oven in te gaan, af te bakken, te snijden en te genieten. Smaken en deegtechnieken staan voor u klaar. Sablee, harderwener, sprits, cantucini, kruimeldeeg van gezouten boter of scones zijn enkele voorbeelden.